yana yuregim yana 

kapat
  1. dar kapilar albümünden bir efkan sesen parçası.

dur soluma soluma
    dön o yana bu yana
    sevdamız büyük olsun
    haydi başla horona

yana yüreğim yana

omuz dibinde benim
    ver elini kardeşim
    dağlar dereler geçip
    sehere yürüyelim

derde yan derdine yan
    güler birgün ağlayan
    dağların ılık yeli
    eser bir gün bu yana

dayan ellerim dayan

omuz dibinde benim
    ver elini kardeşim
    dağlar dereler geçip
    sehere yürüyelim
    #3563668 (meredith, 20.06.2008 23:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yana yuregim yana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yana yuregim yana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yana yuregim yana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yana yuregim yana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deivid in umit karan a erk uygulamasi » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » akasya asliturkmen » ruya » deli bozgun dolu dizgin » sol frame ye kurt lu baslik acmak » savama » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » icine atmak » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » melankolik le tantana » sirine » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » turkiye turk » sevismek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cem yilmaz » 532 li hat alip avea ya cevirmek » a little piece of heaven » icdas » al bunu sana aldim » ataturk un tuttugu takim » isvec kraliyet bilimler akademisi » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » matrixxx reloaded » alternatif vodafone reklam replikleri » ben seni hak etmiyorum » you make me high » slasher » bu bir yoklugun hikayesidir » turk opusmesi » mezur » kerhane » kedi biyigi » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » mahmut yildirim