yan yatmis sekiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sekiz istifa etmezse bjk sekiz eksikle cikiyor
  2. haset pusuya yatmis kurttur
  3. giz pinar basinda yatmis uyumus
  4. sozlukten sogumak icin pusuya yatmis yazar
  5. sekiz
  6. on sekiz
  7. ilk on sekiz
  8. uc bes sekiz
  9. otuz sekiz
  10. sekiz cizmek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan yatmis sekiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan yatmis sekiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan yatmis sekiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan yatmis sekiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » redwinemania » radyo uludag » asiti kacmis kola » devedikeni » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » uludag sozluk » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yaran entry silinme sebepleri » silik entry havzasi » ask » arjen robben » alwayssleepy » karpuzkabugu » salvatore di stefano » cinleri tepesinde olmak » featherweight » cengiz aytmatov » aci soz » aleko bacanos » kurt sorununa cozum onerileri » aldim borcluyum verdim alacakliyim » lynyrd » nike mercurial rose » yemekteyiz naim » temiz yazarlar temiz sozluk » suat atesdagli » seyit riza » petrol » yazarlarin moderator adaylari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » meri » danende » stt » bir boka benzemeyen minimal siir » the international