yan yana fotograf cektirelim 

kapat
  1. nazan öncel'in 7. albümü.

albümde yer alan parçalar;

1. hay hay
    2. kucuk gemiler
    3. nereye boyle
    4. otomobil
    5. ukala dumbelegi
    6. hokka
    7. hayat guzelmis
    8. gul pansiyon
    9. beyoglu
    10. beni hatirla
    11. atiyosun
    12. ruh hali
    #1152797 (anthrax, 14.01.2007 18:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan yana fotograf cektirelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan yana fotograf cektirelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan yana fotograf cektirelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan yana fotograf cektirelim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gul pansiyon » nereye boyle » back up » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » macit ozcan » arkadasin gozune mandalina kabugu sikmak » magdala » mustafa kemal ataturk » three to tango » seyir defteri » selpak saticiligi » ergen » temiz yazarlar temiz sozluk » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » baslik entry ve nick uyumu » atilla ozdur » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » age of sail 2 » this mission is over » lule » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » 4 un kurali