yan ve geri pas ustasi futbolcular 

kapat
  1. kendilerinde, ileriye pas atma cesaretini gösteremeyen futbolculardır. bu tip futbolcular, güzel oyunu mahvetmek için piyasadadırlar. ve tonla para kazanırlar. örnek vermek gerikirse en babası tabii ki;

(bkz: claudio maldonado)

edit: eksileyen arkadaşlar, size sesleniyorum. siz futboldan anlamıyorsunuz heralde.
    #3382976 (maximus, 11.05.2008 12:09 ~ 12:20)
  2. (bkz: ayhan akman)

çoğu zaman yan ve geri pas atar, dikine oynadığını görmek zordur on libero mevkisinde oynuyorsa. claudio maldonado kadar olmasa da yan paslarıyla saç baş yoldurduğu görülmüştür. ayrıcana tecrübeylen sabittir.
    #3384952 (minik mavi balina, 11.05.2008 21:50)
  3. ingiltereye gitmeden önce tugay böyleydi orda futbolu öğrendi ama kırk yaşına geldi.
    #3384999 (swarfest, 11.05.2008 21:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan ve geri pas ustasi futbolcular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan ve geri pas ustasi futbolcular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan ve geri pas ustasi futbolcular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan ve geri pas ustasi futbolcular. Copyright of the articles are belong to their authors.

» brasilia » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » left 4 dead » saraydaki mucevher » sinemadan cikmis insan » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » turk opucugu » cok egzotik hareketler bunlar » the rule of four » kilo verememek » delikanlimuhendis » ben bu yaziyi sana yazdim » mutlulugun anahtari » kanye west » cisimlerin dayanimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cepte siyanurle dolasmak » insanlar dusleri kadar vardir » king » edip buran spor salonu » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » faik gurses » yerli erotik dizi ismi onerileri » sabah yagmurlu havada ise gitmek » kotermek » yarak » norvec baligi » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » trt » bak cocugun burnu kanamis » tkp » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » egitim fakultesi » senin gibi » floccinaucinihilipilification