yan sen 

kapat
  1. gokhan turkmen in ilk klip çalışması.

----

hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık
    kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık
    hiç hesapta yokken böyle durup dururken
    yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık
    ah acıyor bak canım bazen
    ama gel diyemem gelme hiç diyemem
    yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen
    sende dön diyemem yanma hiç diyemem
    yan sen
    bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan
    geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan
    git ne yapıyorsun ben nasılsa görmeyeceğim
    sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim
    #3881165 (otherside87, 28.08.2008 06:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan sen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» motorola f3 » ctrl alt del » yalcin kucuk » akasya asilturkmen » handover » elma yiyecegine erken yat » otuz bir cekmek » telengitler » axe africa » buz parmak yerken akildan gecenler » solun ulusali mi olur lan » lady lazarus » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » elf prensesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kendini guzel sanan sisman kiz » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » metin culhaoglu » al bunu sana aldim » profosyonel1972 » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » yay burcuyum yayarim » templar » heaven please » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » akasya asliturkmen » katil usak » alain de botton » vesselam » yerde bulunan flash bellek ten ilahi cikmasi » buz parmak » terorizm » josep guardiola » kadinlari itici yapan detaylar » baban ne is yapiyor