yan sanayi 

kapat
  1. uretilen malin orjinalinin alternatifi olarak piyasaya surulendir.super ekmek kapisidir.
    #324841 (posion, 07.06.2006 12:53)
  2. (bkz: korsan)
    #324850 (white pages, 07.06.2006 12:57)
  3. söylemde muadil olarak meşrulaştırılır hem ucuz hem karlıdır
    #324854 (rakıbalık, 07.06.2006 13:00)
  4. (bkz: imitasyon)
    #680439 (imitasyon, 30.09.2006 16:01)
  5. türkiye gibi bir ülkede,iyi para kırmak için seçilen meslek..neredeyse herşeyin bir yan sanayisi,taklidi var..

(bkz: feyk bunlar feyk..)
    (bkz: sqny)
    (bkz: adios)
    (bkz: nike total 99)
    #680505 (Slammer, 30.09.2006 16:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan sanayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan sanayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan sanayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan sanayi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» avea » az veren candan j c van damme » vajina monologlari » imana gelmek icin sebepler » fason » imitasyonn » neanderthal » yaran uyarilar » vicissitudes » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » guzel dostum » demokles » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » said nursi » cem yilmaz » felon » gecekondu » basbakanin geometri bilmemesi » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » alicengiz oyunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » seri eksi oy veren ibne » entry ve nick uyumu » christopher johnson mccandless » stt » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak