yan odadan gelen melodiler 

kapat
  1. (bkz: yan odadan melodiler)
    #1711279 (yildirimbjk, 01.06.2007 06:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan odadan gelen melodiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan odadan gelen melodiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan odadan gelen melodiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan odadan gelen melodiler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » mhz muhammed » herbaryum » mark levinson » uludag sozluk oryantasyonu » left 4 dead » mevlana sekeri » piknometre » ankoh itosu » mortingen strasse » klasik kemence » fan fatality » stadyum » pes 2009 » adini unutmaya devam ediyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sozlerimi geri alamam » the applicant » good luck chuck » yikilsin camiler acilsin akm ler » yeni uuser olacaklara nick onerileri » oss de kutucuk doldurma gerilimi » princess istanbul » pamuk prenses 2 » vanpir » hesap ver » gore gori chapa tipa rota hey » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » elma yiyecegine erken yat » google chrome » ferre » become a legend » beni aglatma » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » iguananin olumu » marpuc