yan komsulari katletmek 

kapat
  1. nil karaibrahimgil'in gitme yoksa adlı eserinde ifade özgürlüğüyle dile getirebildiği eylemdir.
    #1852137 (hunlu, 02.07.2007 10:37)
  2. üst kom$uları katletmek daha eğlencelidir yandakilere göre. tabii bizim yanda kom$u yok evin yan tarafı yok ondan olsa gerek.

ama üst kattaki daha yararlı değil mi? soruyorum size ha dü$ün bir. bakın, ne gürültü yapabilecek, ne de çocukları size eziyet edebilecek. misal bizim üst kom$u -ki altta yok kom$u alt kat da yok- neyse ne demi$tim: bizim üst kom$u bizim evin seslerini konu$malarımızı dinliyor. hani buradan nebahat teyzeye uyarı vermi$ olsam anlar mı? hiç sanmıyorum. kendisi allahın gevezesi, balkonunun önünden telefonla konu$an biri geçse onu bile dinleyen ve hatta balkon boyunca onunla birlikte ilerleyen manyak bir kadın. allahtan balkonun duvarı var. ama gördüğünüz üzre yerin kulağı yok da benim gibi paparazzi kadrosu var ve kendisini burada bildiğin if$a ettim. eğer ki günün birinde balkonu boyunca eğilip ilerleyen nebahat isimli bir cadı horoza rastlarsanız bilin ki ölümü elimden olacak. aha bir itiraf mı yaptım ne...
    #1852158 (sidikli, 02.07.2007 10:45)
  3. (bkz: gitme yoksa katlederim yan komşuları)

+gitme yoksa katlederim yan komşuları.
    -o peruklu adamı yavaş yavaş öldür ha. unutma
    +gitme bak adım geçer akşam haberlerinde
    -ben televizyon izlemem ki. no problem.
    +gitme! içerim bütün uyku haplarını
    -...
    + defol!!!
    #3357839 (ParaNtez, 04.05.2008 23:42)
  4. cetnikler için pilates yöntemi.
    #3359811 (bardamu, 05.05.2008 14:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan komsulari katletmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan komsulari katletmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan komsulari katletmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan komsulari katletmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» miranda » australopithecus » bir bayandan beklenenler » babanin olmesi » into the wild » puslu kitalar atlasi » alucard » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » basliklari alt alta okumamak » ser » office boy » facebook » templar » kemalizm dini » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sipsi » kendine iyi bak » bin adalar » kenzo tange » unye belediyesi » haydin namaza haydin namaza » cuceyle ask yasayan disi elf » korkak ruh » leonard cohen » selpak saticiligi » jeodezi » oymak » 16 kasim 2008 ales » hidrolik ve pnomatik » eurovision a azerbaycan in katilmasi » bebek » hurriyete dogru » cakir » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » olmeden onceki son sozler