yan komsu ariyor 

kapat
  1. turkcell 3G reklamında seslerden kıllanan iyi niyetli komşunun telefon rehberine kaydedilişi. isimleri unutur mu olduk ne.Çok kötü oldu bu teknoloji çook...
    #2427689 (uzaklar, 04.10.2007 20:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan komsu ariyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan komsu ariyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan komsu ariyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan komsu ariyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruya » okan karacan » ceylin » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » bir derdim var yasanmisliklari » yansimalar » kedi biyigi » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » yargi gucunun elestirisi » ispanya kral kupasi » nihat sirdar » huseyin altun » pilot il » eski sevgilinin nikahini kiymak » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » kucuk penisli insan » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » fatura » kafama sikar giderim » kriz teget mi gecti delip mi gecti » bozzy blues » erkan ocakli » and all things will end » dunyada en guzel bas kurt basidir » dar vakitlerde genis zamanlar » vucut gelistirme » league one » australopithecus » ateizm » fatih terim vs jose mourinho » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » ekonomik kriz » yag » yemekteyiz burhan altintop