yan keski 

kapat
  1. özelikle elektrik kablo uçlarını sıyırmaya yarayan küçük bir alet.
    #2054841 (adiinsan, 02.08.2007 02:15)
  2. pensenin kardeşi.
    #2115360 (insan, 11.08.2007 22:52)
  3. düz kesen ve penseye benzeyen araçtır. adına aldanıpta yandan kestiğini sanmayın.
    #2115375 (gLip, 11.08.2007 22:55)
  4. ilkokul ve ortaokul dönemlerinde yaz tatillerinde bir tesisat firmasına gidip inşaata gönderilerek bol bol kullanabileğimiz alet.
    #2115414 (darwen, 11.08.2007 23:02)
  5. penseye benzediğinden dolayı genelde karıştırılan, ve bu yüzden çırakların ilk azar işittiği ve asla unutamayacak şekilde öğrendikleri genel görevi kablo kesmek olan alet.
    #2115431 (Saipsiz, 11.08.2007 23:04)
  6. tel ve benzeri malzemeleri kesmeye yarayan alet. kablo kesiminde elektronikçilerin yanından ayırmadığı aletlerdendir.
    #3449879 (bleak poison, 26.05.2008 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

yan keski başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan keski ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan keski nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulseven yaser » beat » will you still love me in the morning » almanca » benighted » ben bu yaziyi sana yazdim » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » ahmet karayay » facebook ile dalga gecen ezik tipler » aquafobi » caylakken 40 karakter siniri » haci yagi » sampuan yerine deterjan kullanmak » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » degeneration » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the dead boys » hypnotic brass ensemble » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » turbanli » hamisine nanay piy piy kaymak » afrodizyak » objectophilia » pirpir » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » gozyasi » notrinova » desmond david hume » bilinc » solipsizm