yan gelip yatma yeri 

kapat
  1. bir gaf olarak ortaya çıkan, akın akın tüm topluma yayılan sıfat.
    gaf için;
    (bkz: askerlik yan gelip yatma yeri degildir)
    diğer alternatifler için;
    (bkz: uludag sozluk yan gelip yatma yeri degildir)
    (bkz: oturdugunuz koltuk yan gelip yatma yeri degil)
    (bkz: basbakanlik yan gelip yatma yeri degildir)
    (bkz: bu makamlar yan gelip yatma yeri degildir)
    (bkz: moderatorluk yan gelip yatma yeri degildir)
    #621230 (asiti kaçmış kola, 10.09.2006 01:29)
  2. başbakanlık ve askerlik için uygun olmadığı başbakan tarafından iddia edilen yer. ya hu kardeşim ora değil, bura değil, neresi kardeşim bu yan gelip yatma yeri söyleyinde dinlenedüşelim. *
    #1476170 (lucesprit, 31.03.2007 18:27 ~ 18:29)
  3. en iyi yan gelip yatma yeri, rahat bir koltuk veya geniş bir yataktır.
    #1476175 (art ist, 31.03.2007 18:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan gelip yatma yeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan gelip yatma yeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan gelip yatma yeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan gelip yatma yeri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deli bozgun dolu dizgin » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » aldim borcluyum verdim alacakliyim » kilcal » betmoun » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » meltdown » allegori » kucuk penisli insan » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » ataturk yasasaydi yargilanirdi » orospu cocuklugunun dik alasi » umut sarikaya » uyurken sutyen takmayan erkek » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cek git bebegim » gul suyu » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » sensiz olmaz » kisladankampuse » ask bocugum » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » zall offline » wookie » x yapan y den daha z dir » kendi kendine konusmak » chris stephenson » siracusa » 5 m migros » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » olmasaydi o adam anan olurdu madam » cicek acan kaktus » limanla kavgali isyankar kaptan » sort aborted