yan gelip yatma ulkeyi satma 

kapat
  1. rte'nin söylediği ''askerlik yan gelip yatma yeri değildir'' lafına halkın tepkisini belirten söz. diğer bir değişik versiyonu;
    (bkz: basbakanlik yan gelip satma yeri degildir)
    #1506472 (anakart kokusu, 08.04.2007 21:01)

© 2008 - uludağ sözlük

yan gelip yatma ulkeyi satma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan gelip yatma ulkeyi satma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan gelip yatma ulkeyi satma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imminent » john locke » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » final destination » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » dr oetker docent olacak » imhotep » likitide » eski sevgiliye mektup » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » sakarya » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » sergen yalcin » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » sahadet getirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ordek popolu kiz » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » cronica de una muerta anunciada » haydar dumen e sorulan yaran sorular » allah abd yi krizle cezalandirdi » bana fenerbahce mi geri verin » toprak mansion » ultra emperyalizm » bizim evin halleri » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » birak daginik kalsin » lena headey » pile » bilkent dogu kampus » rui jordao