yan gelip yatan smiley 

kapat
  1. smiley familyasi içerisinde tembelliği ile ayrı bir renk olan ve gülme eyleminden ziyade yan gelip yatma eylemi ile adından söz ettiren, yatar iken gülmeye çalıştığı için çoğu kez kendi tükürüğünde boğulma tehlikesi atlatan lakin, huyundan bir türlü vazgeçmediği için yan gelip yatmaya devam eden, bir rivayete göre gobegini kasiyan smileyin akrabası olduğu sözlenen smileydir.
    #2943176 (bluevelve, 03.02.2008 17:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan gelip yatan smiley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan gelip yatan smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan gelip yatan smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan gelip yatan smiley. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alternatif smiley adlari » happy christmas » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » yaran facebook iletileri » korkularla yasamak » x yapan y den daha z dir » futbol fanatigi olmak » somalili korsanlar » les » zoruna giden entrye eksi veren yazar » bettyboo » got dudugu » saw 5 » tu kaka bana » kaderimsin » mutsuzken surekli uyuma istegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sanal reklam » kucuk penisli insan » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » zulfuyara dokunmak » klavye » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » enes » savama » icdas » mikael stanne » 16 kasim 2008 ales » hoscakal » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » samanyolu tv » wecanfootball com » saadet partisi » cuzdanda gerekenler » fuat ercan » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » ask