yan cizmek 

kapat
  1. camura yatmak ın bir değişik versiyonu.
    işine gelmeyen bir mevzu , kişi yada olaydan yüzsüzce ve çaktırmadan sıyrılma hadisesi.
    #362148 (sıçtırtma lamasına, 20.06.2006 22:21)
  2. (bkz: trip atmak)
    (bkz: sözünden dönmek)
    #1024318 (larker, 20.12.2006 00:09)
  3. (bkz: kıvırtmak)
    #1029029 (angelina, 20.12.2006 22:17)
  4. (bkz: yan çizdim)
    #2319718 (kuvass, 15.09.2007 10:23)
  5. (bkz: \)
    #2319724 (meviq, 15.09.2007 10:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan cizmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan cizmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan cizmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan cizmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bahane uydurmak » ozan » i am vertical » wanted » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » salih iki cay kap gel » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » youtube » forum trabzon » drama koprusu » kurt cobain hirkasi » olcu kabi » hangi ask adil ki » 18 kasim 2008 izmir depremi » klavye devrimcisi » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bu bir yoklugun hikayesidir » tehlikenin farkinda misiniz » ketel one » sezercik kucuk torbaci » demokles » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » ispanya kral kupasi » ankara anteras avm » andres guardado » magdala » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » profosyonel1972 » insan muhammed in de filmi yapilsin » tulips » the rule of four » ozgur acilim » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » baykal hocafendi » featherweight » fuat kozluklu