yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum 

1. cehennemde ateş yoktur. herkes dünyadan alır ateşini öyle gider. namık post modern bir felsefecidir. ayrıca ne kadar somun varsa o kadar civata vardır diyerek yeni bir akımın öncüsü olmuştur. immanuel kant'tan sonra gelir.
    #295166 (scarface, 30.05.2006 22:45)
  2. ankaralı namık:yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum
    x:kömüre gerek yok senin gibi çok odun var burda
    ankaralı namık:hö
    #357913 (pulp fiction, 19.06.2006 13:50)
  3. eski bir ankara oyunhavası.
    #368885 (pulp fiction, 23.06.2006 15:06)
  4. (bkz: file kafa tutan karınca)
    #368892 (trablus, 23.06.2006 15:08)
  5. cehennem için ideal bir şarkı.
    #990340 (tuba06, 13.12.2006 15:12)
  6. (bkz: bir cehennem yakıtı olarak insan)
    #2417821 (Umutluyum Hala, 02.10.2007 21:52)
  7. tayyibin dağıttığı kömürler tabi bu tarafta yak yak bitmez, öbür tarafa götürüp tayyibin kazanının altına atmak gerekir.
    #2417840 (hyperion, 02.10.2007 21:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tayyipler alemi » olasi turk korku filmi isimleri » yan cehennem bes kamyon komurle geliyorum » ice nefes yerine ozgurluk cekmek » ankarali namik ozdeyisleri » featherweight » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » engin kennerman » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » en guzel mavi » surudenayrilanidealistkuzu » australopithecus » yemekteyiz nail » mahler senfoni no 1 » templar » sizi soyle alalim » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » souad massi » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » ben bu yaziyi sana yazdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hostempo » oda tv » winter trees » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » gitmek my marlon and brando