yan cebe 

kapat
  1. eylem'in sonraki adlı albümünün 7. şarkısı.
    #3686211 (hkn hsyn, 19.07.2008 09:09)
  2. (bkz: sakalı dosyaya sıkıstır)
    #3686227 (mulayim, 19.07.2008 09:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan cebe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan cebe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan cebe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan cebe. Copyright of the articles are belong to their authors.

» esinize uzaktan uzaga asigim » un chien andalou » baba » louis isadore kahn » akbank » ingiliz istihbarat orgutleri » inheritance vice » kadinlari itici yapan detaylar » vize haftasi » yemekteyiz nika » aldatan insan » en iyi agri kesici » yanni » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » osman gokcek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » host baska kapiya » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » kilcal boru » elm » demokles » cincin » gripken buruna sokulan pecete » herboloji » babam ve oglum » converse giyen turbanli kiz » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » yaran uyarilar » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » adini unutmaya devam ediyorum » sheep in fog » bebek » erkek korkulari » wta » opel insignia