yan camdan hiz gostergesine bakan cocuk tipi 

kapat
  1. çocuk yolda yürümektedir. uzaktan bir araba gelir ve yanında durur. araba super bir şeydir. muhtemelen spor bir arabadır. çocuk belki hayatında hiç böyle bir araba görmemiştir ve göremeyecektir. kafasını kurcalayan tek bir soru vardır;

kac basiyo acaba lan bu araba

bu soru içini kemirmektedir. bir şeyler yapması gerekmektedir. doğası gereği yan cama yapışır ve bakar!
    hız göstergesi onu aydınlatır. çocuk mutludur.
    #294201 (aby, 30.05.2006 17:56 ~ 17:57)
  2. itiraf ediyorum ben o tiplerdendim çevreye verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim.
    #294212 (sohodo, 30.05.2006 17:58 ~ 14.07.2006 01:15)
  3. genelde sonuc şöyledir.
    -aboooooo.. şuna bakın lan kaç basıyooo..
    #294239 (akardia, 30.05.2006 18:06)
  4. hiz gostegesinin dogrularu gistermediginden bihaber olan cocuktur.
    260 yaziyorsa 200
    240 yaziyorsa 180
    220 yaziyorsa 160
    200 yaziyorsa 150
    180 yaziyorsa 145
    160 yaziyorsa 140
    basar o arabalar.
    #294268 (chilingir, 30.05.2006 18:15)
  5. her türk erkeğinin çocukluğunda en az bir kere yaptığı olmazsa olmaz davranış.
    #1040137 (arabaciarabayatasget, 22.12.2006 23:54)
  6. çocuk saflığıyla, üstünlüğün hız olduğunu düşünen tip. gayet normal bir davranıştır kanımca. fiyatı, markası, döşemeleri onun için önem arz etmez. çünkü doğaldır. üste çıkma isteği yoktur.
    #1040166 (thor voivoda, 22.12.2006 23:58)
  7. tempralardaki hız göstergelerine bakmaya gerek duymayan çocuktur. kimsenin inanmadığı ama herkesin de söylediği o lafı söyler:300 kusur basiyo.
    *
    #2135586 (coutcin, 15.08.2007 02:47)
  8. "ohaaa kaç basıo leen şunu gördünnüü?" ya da "len bu araba benim olsun brezilya rakibim olsun" gibi repliklerle kendini ifade eden çocuktur.
    #3784049 (cake on the dabak, 07.08.2008 16:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan camdan hiz gostergesine bakan cocuk tipi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan camdan hiz gostergesine bakan cocuk tipi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan camdan hiz gostergesine bakan cocuk tipi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan camdan hiz gostergesine bakan cocuk tipi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» en guzel mavi » zall ile girilen ilginc diyaloglar » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » kisil » sin kaf li konusmak » kilcal » sozluk sadece entry girmek degildir » kediler neden balik sever » nikon d80 » kuntayi kinteleyen adam » kolik » cesaretsiz sevgili » adrian paul » 2006 dunya kupasi finali » uludag sozluk hakkinda ne dediler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » demir hotic » dap » gecen gun yine sevisiyorum » jil sander » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » gap » yaran msn iletileri » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » sick the red » all i wanna do is make love with you » ayikulagi » buz parmak yerken akildan gecenler » serguzest » yasak merve » aglama hissi uyandiran sozler » eski pusku » sbf tkp » butun muhendisleri abazan diye fislemek » beyoglu asigi » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu