yan basmak 

1. sarhoş olup ayaklarını yan basarak yada yalpalayarak yürümek anlamına gelir
    türkçede kulanım anlamları çoktur
    #130128 (fallopi(ı)tüpü, 24.03.2006 20:28)
  2. zor duruma düşmek.
    #3347827 (teknikkazma, 02.05.2008 16:22)
  3. (bkz: yan gelmek)
    #3347840 (nedir yani, 02.05.2008 16:25)
  4. yapraklara yan basmak tarzında bir kullanımı vardır ancak tabi bazen p'ler r olur. *
    #3926777 (arude50, 06.09.2008 22:28)
  5. (bkz: dadaş) * *
    #3926930 (ellen, 06.09.2008 22:50 ~ 22:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan basmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan basmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan basmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan basmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran nickler » 2007 uefa kupasi gruplari » universite 1 sinifta evlenmek » olunce tanriyi karsisinda bulan ateist » cok yasaya alternatif cevaplar » cevik kuvvet otobusunu basip eylem yapmak » tarafsiz moderator istiyoruz » uludag sozluk te yazamadigini eksi de yazmak » duman grubunun askerlik maceralari » congrafuckinlations » ridvan dilmen » uyurken sutyen takmayan erkek » a nightmare on elm street » little wing » hillary clinton » ayici baryam » genoa » savama » kemalizm sol degil » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » adrian paul » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » mark levinson » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » adini unutmaya devam ediyorum » irmak unal » sonsuz nur » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » bir bayandan beklenenler