yan bakmak 

kapat
  1. Beğenmeyerek, kötü niyetle, düşmanca bakmak.
    #1978515 (dabaddah, 21.07.2007 13:57)
  2. bıçaklama ve/veya bıçaklanma nedeni: http://www.milliyet.com.t...,%20bicaklandi&ver=78 )
    #4073905 (tarumar, 11.10.2008 13:40)
  3. (bkz: var mı uleyn bana yan bakan)
    #4073909 (zeytuni, 11.10.2008 13:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan bakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan bakmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» muhtemel kitap isimleri » olmasaydi o adam anan olurdu madam » dumur olaylar » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » there s something about mary » umran baradan » kara carsafin carsafa donusme sureci » edge » anlatma » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » meri » eskisehir buyuksehir belediyesi » kabizlik » katilusak com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » lowestoft cadilari » kanyon » kisladankampuse » lowepro » pasdaran » mutlulugun anahtari » mecidiyekoy » darussafaka » mark levinson » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » kadinlari itici yapan detaylar » al yanakli balon » walter klemmer » kriz teget gecti » yuregini torpulemek » tamam okey » kendine iyi bak » ekonomik kriz » entry ve nick uyumu