yan bahcem 

kapat
  1. bir konuda artistlik yapan kişiye, aman yesinler senin .....(her şey gelebilir)anlamında söylenebilecek özlü söz.
    #146340 (dahii, 03.04.2006 02:06)
  2. (bkz: kıçımın kenarı)
    #2189205 (meister writer, 24.08.2007 11:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan bahcem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan bahcem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan bahcem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan bahcem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kicimin kenari » adrian paul » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » yaziklar olsun » slm lafina uyuz olmak » salca » sheep in fog » yureksagda » en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » israel defence forces » bereket tanrisi » alain de botton » cirilciplak entry girmek » feather weight » ben simdi n abicam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » fifa world cup 2006 » pekos patos si » futbol asla futbol degildir » vicissitudes » faiz yemek » maji » abberline » somali korsanlari » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » ebru gundes » acele etme » kate bosworth » metro kapisina elini sokan insan » sort aborted » tasak gecmek » populasyon ekolojisi » yaprak film » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » ser