yan aglar da ben aglamaz miyim 

kapat
  1. duydugumdan berı(dun) hala gulmekten zıbardıgım cumle.cok basıt belkı ama neden guldum bu kadar anlamıs degılım.gulmeyı bırak ustune bırde agladım.neyse.
    #1567176 (mfrkk, 25.04.2007 02:24)
  2. duyanı gülmekten yerlerde yuvarlatacak kadar komik olan cümle.
    #3318497 (arabaciarabayatasget, 25.04.2008 20:51)
  3. orijinali "top yan ağlarda ben ağlamaz mıyım" olan cenk-erdem ürünü söz.
    #3318572 (regulus, 25.04.2008 21:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yan aglar da ben aglamaz miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yan aglar da ben aglamaz miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yan aglar da ben aglamaz miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yan aglar da ben aglamaz miyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben simdi n abicam » sac kurutma makinesi sesi » kelly pensi » okan karacan » anlatma » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » vanden borre » converse giyen turbanli kiz » on bes kisiye saldirdim » hesap ver » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » matias emilio delgado » magic mushroom yiyen mario » vize » alucard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » son kullanma tarihi » thrall » 18 kasim 2008 izmir depremi » kurt cobain hirkasi » cami yapilacagina akm yapilsin » josef stalin » mynet » attribute » gel benimle » kukuyla oynamak » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » solun ulusali mi olur lan » basliklari ust uste okumak » adriana lima » ketel one » platonik aski aldatmak » on yuz » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » clear man activsport » balonvari