yamyam 

kapat
  1. insan yiyerek beslenen damak tadına düşkün ilkel insan modeli.
    modernize versiyonu için (bkz: hannibal lechter)
    #38374 (sıçtırtma lamasına, 26.01.2006 01:01)
  2. (bkz: eti senin kemiği benim)
    #38388 (cikarinbeniburdan, 26.01.2006 01:16)
  3. vejetaryenler için vejetaryen olmayanların beslenme alışkanlığı.
    #182265 (asiti kaçmış kola, 19.04.2006 18:52)
  4. asaf halet çelebi şiiri.

zaman zamanına dönsün
    hasta çocukları yiyen
    kromanyon adam
    kovuklarındaki yılanları ye
    taşların altındaki böcekleri ye
    yalnız
    sakın beni yemekten
    mağaranın hasta çocuğu zehirlidir

zaman bu zamandır
    ihtiyarları ağaçlara çıkaran
    silken
    düşüren
    ve yiyen ostralya adamı
    kokmuş leşleri ye
    aşina kafaların bitlerini ye
    yalnız
    sakın beni yemekten
    acıların ihtiyar adamı zehirlidir

zaman zamana uymuyor
    doğurduğunu yiyen
    yamyam kadını
    çocuğun aşkımdı
    pişirmeden yemişe benziyorsun
    #1865843 (yasakani, 05.07.2007 02:36)
  5. kısaca hayvan olarak tanımlanabilecek insan müsvettesidir.
    #2329216 (bohembebek, 17.09.2007 00:08)
  6. ilhan cavcav'ın zenci futbolculara verdiği isim .
    #3153510 (paraisorey, 17.03.2008 15:41)
  7. kendi türünden bir canlıyı yiyenlerdir.insanlarda tarihin başlangıcında görülmektedir.örneğin taş devrinde insanlar birbirlerinin beynini yemekten büyük zevk alırlardı.kimi yerli kabilelerinde, öldürülen savaşçının cesaretinin kendine geçmesi için kalbi yenirdi.dini törenler,damah tadı ve farklı sebeplerden insan eti yemek olağan dışı değildi.ilahi dinlerin doğmasıyla yamyamlık yasaklandı ve bir kaç hastalıklı ruh dışında zaman içinde kayboldu.
    #3632035 (bitterend, 07.07.2008 14:18 ~ 14:19)
  8. (bkz: kevin campbell) *
    #3979824 (zitadam, 18.09.2008 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

yamyam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamyam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamyam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » duraliminyum » haydi bakalim » sevgilinin olmesi » uludag sozluk » itu sozluk » soru isareti » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » trafik kazasi » ilker basbug » ucuk » baska marketin posetiyle markete giren kisi » anksiyete » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » algolagni » cezayir in kurulusu » turklerin cok iyi yaptigi isler » tarumar » sabah sabah seda sayan » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » cimbom sozluk » sokakta yururken onune gelene kufretmek » paraphilia » mario elie » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » eski sevgilinin cisini tutamamasi » duran toplarin usta ismi » kaaria