yamyam yiyen yamyam 

kapat
  1. en doğrusunu yapan yamyamdır. sonuçta yamyam da bir insan. bu sebeple çelişik bi durum yok ortada. ama etik bi davranış mı, bak bu tartışılır.
    #4094878 (ntv muhabiri, 16.10.2008 09:35)
  2. acıktıkça eksilen organizma.
    #4094899 (annabell lee, 16.10.2008 09:43)
  3. örgüt içi hesaplasmada kelle alan taraf.
    #4094902 (mulayim, 16.10.2008 09:44)
  4. (bkz: büyük balığın küçük balığı yemesi)

+ huop arkadaşım bir bakar mısın?
    - buyur abi?
    + atanga obiniekwe sen misin?
    - benim nooldu buyrun?
    + sen geçenlerde benim kardeşimi yemişsin?
    - kimdi abi senin kardeşin?
    + chiwamba katongo...
    - hee yedim noolcak? sana mı sorcam lan kimi avlayacağımı? dümbük!
    + sen bana nasıl lan?!!! (üstüne atla, çiğ çiğ yut)

sonrası için: (bkz: kan davası)
    #4094910 (otep shamaya, 16.10.2008 09:49)
  5. (bkz: kendi kendine yiyi$en yamyam)
    #4094915 (vanti lator, 16.10.2008 09:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamyam yiyen yamyam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamyam yiyen yamyam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamyam yiyen yamyam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamyam yiyen yamyam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» l theme b » kurt degil kurdistan dusmani olmak » puslu kitalar atlasi » milli demokratik devrim » in the end » saniser » demir hotic » seyit riza » karsi karsiya » kisladankampuse » sol frame » bolumunu sevmeyen ogrenci » 6 ayda bir arayan sevgili » yuruyen elektronik esyalar » imbat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » mersin forum alisveris merkezi » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » ozgur acilim » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » ask bocugum » tpjd » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » temiz yazarlar temiz sozluk » darussafaka » 23hapo » entry girerken bunalima girmek » alternatif vodafone reklam replikleri » dark fortress » idf » bodhidarma » yag » zehir » sozlerimi geri alamam » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi