yamulmuyosam en buyugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asklarin en buyugu
  2. acilarin en buyugu
  3. ov kucugu al buyugu
  4. buyuk turk buyugu
  5. en buyugu sampiyon yapmak
  6. ortak bolenlerin en buyugu
  7. nefretin en buyugu sessizliktir
  8. buyugu makbul olan seyler
  9. abdestin buyugu kucugu olmaz
  10. 18 nci turk buyugu melih gokcek

© 2008 - uludağ sözlük

yamulmuyosam en buyugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamulmuyosam en buyugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamulmuyosam en buyugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak » kadinlarin yaninda soylenmemesi gereken kelimeler » darwin in maymuna benzemesi » parmex » kamikaze ustune harakiri » askeri yargitayin tarafsizligi » mesgale » kuresel finans krizinin kapitalistleri emo yapmasi » fetullah gulen » hayvan uzun entry kasan yazar » 2 kasim 2008 kasimda aydin baskadir zirvesi » ulker urunlerini protesto etmek » eyvah eyvah eyvah » vanti lator » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazar nesillerine verilebilecek alternatif isimler » greiningardeild varnarmalastofnunar islands » yumak » xbox live » nidiyon » charles babbage » pavillion » rahatsozluk » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » justin tv » golf » sso » south of no north » varliga dayali menkul kiymet