yamuk 

kapat
  1. duz olmayan.
    #92094 (laz pacino, 28.02.2006 12:22)
  2. dik yamuk , ikizkenar yamuk gibi çeşitleri olan , iç açıları toplamı 360 derece , sadece iki kenarı paralel olan geometrik şekil.
    #92113 (witch, 28.02.2006 12:43)
  3. alanı alt taban artı üst taban bölü 2 çarpı yükseklik olarak hesaplanır.
    #119942 (hasnicktir, 18.03.2006 19:40)
  4. Yalnız iki kenarı paralel dörtgendir.
    #1785581 (klasnick, 18.06.2007 17:30)
  5. bir hitap sekli olmasa da "lan yamuk" biciminde kullanimi yaygindir.
    #2177812 (Stern, 22.08.2007 15:42)
  6. bir öğrencinin final haftalarında bürüneceği muhtemel şekil.
    #2801862 (perikizi, 07.01.2008 06:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamuk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cogdurmek » amerikan bayragi » yamuk adam » yamulmak » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » cezmi yurtsever » mahfaza » celali » nefret edilen cumleler » cuceyle ask yasayan disi elf » waz » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » wicker park » nikola tesla » akasya asilturkmen » nada » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ene » seni kimler aldi » hatta direk secde » isis » aytug