yamuk bakmak 

kapat
  1. slovaj zizek in metis yayınlarından çıkmış, inceleme felsefe, psikanaliz, sinema, edebiyat sosyoloji siyaset vs kitabı.

bitirene kadar sırılsıklam oluyorsunuz zizek in tükrükler saçan yapısı sayesinde.
    #3516406 (satantango, 09.06.2008 20:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamuk bakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamuk bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamuk bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamuk bakmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» macit ozcan » bir fahisenin cocugu olmak » sari biber » ataturk un tuttugu takim » atma kalbim artik olumu ozledim » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » ankara 7 cadde cafe classic » olcu kabi » radyo sol » chrome vs firefox » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » nikola tesla » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » klavye tamircisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » feather weight » everybody s trying to be my baby » vicissitudes » baykal hocafendi » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » dunyanin en ezik sarkisi » kurt degil kurdistan dusmani olmak » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » ennui » yaran baslik yonlendirmeleri » salt aklin elestirisi » ayici baryam » asya pazari » abberline » barren woman » kamaturka » yanni » betmoun » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » kanye west