yamistim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yami
  2. eti yami

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamistim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » radyo uludag » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » no promise » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » karpuzkabugu » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » ask » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » alwayssleepy » marifet iltifata tabidir » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » the sacrilegious scorn » saat basina kadar istiraat et » 187 ride or die » limewire pro » 7eventy 5ive » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » asansoru kacirmak » kici acikta kalmis kisi ruyasi » klavyenin gucu » aforizma » basbaydar shopping center » sinavda bkz vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ataturk un kurdugu cumhuriyet » pendikspor » fuat kozluklu » gul suyu » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi