yaman sarisaman 

kapat
  1. selma yesilelma, nese severmese, gunduz guleryuz, hokus ozpokus gibi susam sokagi kişilerinden biridir. susam sokaginın içindeki iste hayatiniz adlı yaseminin penceresi türünden programın sunucusudur ve hatırladığım kadarıyla kel ve bıyıklıdır. *
    #1139885 (habis, 11.01.2007 23:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaman sarisaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaman sarisaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaman sarisaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaman sarisaman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» meri » haydi ne duruyorsun » 2046 » isildur » dogu kulturu » alicengiz oyunu » cukun kadar konus yani sus » yaran sinav cevaplari » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » matias emilio delgado » gupe gunduz » nedensiz ic sikintisi » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » otuz bir cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yarak yelleri » iktisat tarihi » turk ozel sektoru » tasak gecmek » bodhidarma » oped » yaran yanlis okumalar » eurovision a azerbaycan in katilmasi » ekonomik kriz » seyit riza » yaran baslik yonlendirmeleri » nersoy asfer » solun ulusali mi olur lan » demokles » taraf » sicmak » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » siyah percemlerin gonca yuzlerin » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » three to tango