yamali pantolon 

kapat
  1. apis ten selam verip yamayı patlattığım balon yazar.
    #2029169 (flyaway, 28.07.2007 22:48)
  2. toplamda 50 entry yazmış ve bunların 6'sını kafadan e muhturaya yardırmış olan yazar.

pek sevmem bu ayakları ama yahu hakkaten de "bi soluklan", gel şöyle bir çay iç; önce bir bak ne oluyor ne bitiyor diye. ne ulan bu ortama yeni geldim anında mevzuya balıklama atlayayım hevesi?
    zira hızlı giden yazarın neyse işte...
    ama al işte; karakterine yapıştı bu entry ve yazarlığın boyunca bunu söküp atamayacaksın kendinden; iyi mi?
    bence iyi.

yok "ortama yeni daldım ben popüler olacam" ben de "reşat çalışlar" gibi "sanal ajdar" olmaya heveslendim falan diyorsan saldır bak çünkü ben istesem de istemesem de okuyorlar bu lanet olası byo başlığını.
    saldırabilirsin anacım.
    ama biraz yavaş.
    yavaş gel çünkü acısı fena çıkıyor bak buralarda.
    burnumuzdan soluyoruz; bilmem anlayabiliyor musun?

ha bir de, başlığıma onu bunu yazan yazar falan diye atlama; zira biz 5 yıldır gördük her türlü taklayı. inan gördük. umarım sen görmezin. haydi sevgilerimle.

yok diyorsan "ben aslında bir fake im"; ha biz de anlayalım seni.
    #2042251 (benden yazar olmaz, 31.07.2007 05:10 ~ 05:19)
  3. toplamda 50 entrylik bir yazar olmasına rağmen adım attığı yerde adım attığı zamanda e muhtıra diye bir ufo görmesi sebebiyle bir anda tüm konsnatrasyonunu oraya yönlendiren yazar. eh bir sözlük ortamına muhtıra vererek egolarını tatmin eden, kendilerini önemli kişi hisseden ve bunun için balondan muhtıra verenlerın bu ihtarnamelerinin başlığını dolduran kişinin de böyle bir balon kişi olması beklenirdi zaten. yakışmış evet...
    kendisinin başlığına entry yazılmasını istememesinden ötürü zamanında karşılayamamıştım ben bu pantolonu o bahaneyle hoşgeldin de diyeyim. umarım yaması edep yerinde falan diildir de yama söküldüğünde olmadık şeylerle karşılaşmak zorunda kalmayız...
    #2054199 (SCHENARDI, 02.08.2007 00:27)
  4. bu entrysinden daha önceleri de entry girmiş ancak ilgili entrylerine yayın yasağı gelmesinden mütevellit eskilerini burada gösterememesinin üzüntüsünü yaşayan ancak yenileriyle yine sizlerle birlikte olacak kişi..
    #2095960 (yamali pantolon, 08.08.2007 22:50 ~ 10.02.2008 22:17)
  5. giyildiğinde yenisinin değerinin daha iyi bilinmesidir.
    #2095978 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 08.08.2007 22:54)
  6. birden kaldirimlardan tasan kalabalikta onun da olabilecegi aklima geldi. icimdeki sikinti eridi. (bu sikinti garsonun yuzundendi. oyle saniyordum. paltomu tutarken yuzunu gormustum: gulmekten degil siritmaktan kirismis, gozleri ne derler , sirnasik mi, yok yilisikti. para versem elime yapisacakti. vermedim.) cevreme ilgiyle baktim. erkekler yeni tras olmuslar, kadinlar yeni boyanmislardi. yuzleri tasasizdi. caminin dirsegindeki bacaklari kesik dilenci, soguktan morarmis, corapsiz gazeteci cocuk bile oyleydiler. sanki onu taniyormusum, gorsem bilecekmisim gibi bakiyordum gecenlere. bu gece bencildim. kendi kendime kizdim. oysa onu bu caddeye pek seyrek gonderirdim: binde bir, guzel bir filmi gorsun diye. onlerde bir yere oturur, yanagi avucuna dayali film seyreder, tam beni dusunmesini istedigim zaman beni dusunurdu. film bitince eve yuruyerek donerdi.
    #2324524 (yamali pantolon, 16.09.2007 02:22)
  7. postmodern scenes from a memory yorumu. nerdeeeen nereye dimi.
    #2324629 (yamali pantolon, 16.09.2007 02:40)
  8. fukaralığın timsalidir.
    #2324640 (dabaddah, 16.09.2007 02:42)
  9. 4. nesil pantolon.
    (#2324600) entrysiyle yarmıştır...
    #2324666 (milistr0ke, 16.09.2007 02:47)
  10. bir yerden digerine transfer olurken bana haber vermemis insan, cok ayip bence bu yaptigi.
    #2815828 (yamali pantolon, 10.01.2008 02:48)
  11. hiç kimse kusura bakmasın, şu sözlükte en sevdiğim yazar. canım benim.
    #2902421 (yamali pantolon, 27.01.2008 03:29)
  12. benim kendi cocugum..

benden baska da kimse sevmedi.. gercekten bak!
    #2902427 (yamali pantolon, 27.01.2008 03:31)
  13. yine bir ek$i sözlük'te yazar. hatta eminim bu da yazar değildir daha fazlasıdır.
    çünkü sadece daha fazlası olanlar sorgusuz sualsiz çirkefle$irler.
    #2990849 (sidikli, 12.02.2008 03:22)

© 2008 - uludağ sözlük

yamali pantolon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yamali pantolon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamali pantolon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hz muhammed in sakalini open zihniyet » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » liseli serap » ergenekon » killanma kilavuzu » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi » 21 yuzyilda hala metal muzik dinleyen insan » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » belirsiz ic sikintisi » platonik ask a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games