yamali giy kimseye karsi egilme 

kapat
  1. yavan ye tok konus ile eş anlamlıdır.
    #2390102 (exodium, 27.09.2007 19:47 ~ 01.11.2007 03:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamali giy kimseye karsi egilme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamali giy kimseye karsi egilme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamali giy kimseye karsi egilme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamali giy kimseye karsi egilme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» un chien andalou » norvec baligi » prezantabl » pasamiz cok sakacidir da » eurovision a azerbaycan in katilmasi » sadece yildiz bakiniz okumak » hizli giden atin boku seyrek dusermis » dark tranquillity » hizli kosan atin boku seyrek duser » sinem kobal » cem yilmaz » featherweight » ennui » aglatan sarkilar » deniz unel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayrilikci abhazya tavugu » mecidiyekoy » bir derdim var yasanmisliklari » klavye tamircisi » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » i can t help falling in love with you » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » yitip giden devrimler » sevgili » sinavda bkz vermek » need for speed undercover » sayman » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » vdz » konfederasyonlar kupasi » heroes » this mission is over » yemekteyiz nika