yamali ceket 

kapat
  1. dirseklerinde yamalar bulunan cekettir.
    #3887027 (williamhowardtaft, 29.08.2008 14:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamali ceket başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamali ceket ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamali ceket nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamali ceket. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » dogum gunun kutlu olsun » takas » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » bos bkz la ayar vermeye calismak » pilot il » the jailer » and all things will end » ayrilik sonrasi esya krizi » erzurumspor » the moon and the yew tree » korkak ruh » simdilik sadece bekleyecegiz » ikinci dunya savasi » darussafaka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » facebook taki fantastik gruplar » cesaretsiz sevgili » ankoh itosu » sonsuza kadar sevmek » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » yemekteyiz nesrin » dumtek » okan bayulgen sade vatandas » saraydaki mucevher » kamaturka » birzamanlar net » sozluk yazarlarindan aforizmalar » opel astra cabrio » silent hill homecoming » esinin ayaklarini opmek » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » bir kadin tarafindan sifirlanmak » kadinlarin haz noktalari » facebook ta friend request gorunce sevinmek » harmony dies