yamacima 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yamacima gel
  2. ha soyle yamacima gel
  3. hah soyle yamacima gel
  4. yamacima gel bebegim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamacima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamacima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamacima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamacima. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » radyo uludag » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » karpuzkabugu » july4th » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » arjen robben » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » alwayssleepy » silik entry havzasi » turkiye petrol jeologlari dernegi » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » kriz teget gecti » feather » australopithecus » akademya » akasya asilturkmen » isil alben » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » tanriya ayar vermek » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » yesil basli govel antilop » ridvan dilmen » kale grubu » yaran baslik yonlendirmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » karizmaniz var mi varsa kac santim » daddy » senin gibi » desiree » gizli escinsel