yamacima gel 

kapat
  1. bir kişiyi yanına çağırmak için kullanılır ve bir ogeday şarkısının adıdır.
    ben özelim sana özel
    gel hadi gel gel yamacima gel
    sen özelsin bana özel
    hadi hadi gel gel yamacima gel
    #838271 (hattaratamahatta, 09.11.2006 23:25)
  2. yanima gel demenin değişik bir biçimi.
    #1288567 (deli bozgun dolu dizgin, 11.02.2007 05:26)
  3. sefkate ihtiyacim var basligindan yönlendirilmistir.
    #1571398 (rakıbalık, 26.04.2007 00:39)
  4. (bkz: insanın kendisini dağ zannetmesi)
    #3896956 (son of the sun, 31.08.2008 17:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamacima gel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamacima gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamacima gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamacima gel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ozan » atsizcilar » maharani » basligi basliktir diye tanimlamak » halusinasyon » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » unye belediyesi » club tribal » kufur icat etmek » happy christmas » ctrl alt del » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » kara carsafli chp liler » alevi » mahler senfoni no 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » macit ayral » avar » yazdigi her seye arti verilen yazar » yurtkur » hic favori entryi si yok » dumtek » ennui » ferrarisini satan bilge » hincal uluc » uludag sozluk hakkinda ne dediler » fm 2009 deki yetenekler » fm 2008 deki yetenekler » ataturk insandi » gul suyu » veri zarflama analizi » zurna » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » hizli giden atin boku seyrek duser » hemencevir com » ust kimlik