yamacima gel bebegim 

kapat
  1. yamas parasutu kurslari icin yaratici oldugunu dusundugum slogan. dusunmekle kalmadım paylaştım. yaşasın!

(bkz: yaratici reklamlar)
    *
    #3326832 (objebi, 27.04.2008 19:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yamacima gel bebegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yamacima gel bebegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yamacima gel bebegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yamacima gel bebegim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mukemmeliyetci » garabet melegi » fikir » facebookta gecirilen zaman » akademya » evrim teorisi » pilot il » clear man activsport » toygar isikli » afrika » kale grubu » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » ayriligi beklemek » miranda » saraydaki mucevher » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » icine atmak » sizi soyle alalim » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » yasak meyve » 18 kasim 2008 izmir depremi » turk opucugu » cinleri tepesinde olmak » 325 nci donem yedek subay sinavi » ateizm » ask suclari mahkemesi » yurekte golge birakanlar » bolumunu sevmeyen ogrenci » isildur » herboloji » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » kenzo tange » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » dogalgaz faturasini dert eden insanlar