yama 

kapat
  1. 1.Delik ve yırtığı uygun bir parça ile onarma,kapatma.
    2.Bu iş için kullanılan parça.
    3.Deride geniş leke.
    #140135 (italiano, 30.03.2006 18:09)
  2. bilgisayar dilinde varolan sistemin hatalarını kapatmak için ekleme yapmaktır.
    #140138 (asiti kaçmış kola, 30.03.2006 18:11)
  3. karadenizde yokuş için kullanılan söz.
    #2413039 (kediye kafa atan mucahit fare, 01.10.2007 23:27)
  4. jap. dağ (bkz: fuji yama)
    #2468275 (Terzioglu, 14.10.2007 12:23)

© 2008 - uludağ sözlük

yama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aycicek yagi » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » akit » full metal jacket » biravekahve » pokerstars » uludag sozluk ten soguma nedenleri » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » uludag sozluk un kedi klonundan basliklar » cumhurbaskaninin cern ziyareti » sadettin kanyak » hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » ttnet » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar » veresiye yazdirip ustu kalsin demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tabuttamenemenyapanimam » cotton eyed joe » carpik ahlak anlayisli sozluk yazarlari » yanlis anlasilmis sarki sozleri » lock » en az uc emo dogurun » rock muzikte 27 yas laneti » laiklik » sehit haberleri vs eglence programlari » anti klise timi » odtu iktisat vs odtu isletme » ibrahim tenekeci » i belong to che » emine ayna » my little pony