yalvaririm 

kapat
  1. bir tan şarkısı
    sensizliğe her sabah
    uyanır sadece bakarım
    gözlerimi sımsıkı kapar
    çaresiz allah'a haykırırım

yalvarırım yanarım
    kim ne dese kanarım
    kaybetmem umutlarımı
    yine açar, yine de bakarım

sığınıp yağmura yağarım beraber
    damlalara sarılır ağlarım
    kara bulutlar çökmüş üstüme
    sensiz gülüm açmaz solarım

yalvarırım yanarım
    kim ne dese kanarım
    kaybetmem umutlarımı
    yine açar, yine de bakarım...
    #1132600 (lebronn, 10.01.2007 12:37 ~ 15.01.2007 20:08)
  2. sensizliğe her sabah
    uyanır sadece bakarım
    gözlerimi sımsıkı kapar
    çaresiz allah'a haykırırım

elimden bir şey gelmiyor sensizlik karşısında yapabilecek... ağlayamıyorum biliyorsun, sıkıyorum dişlerimi, kapıyorum gözlerimi... dualar ediyorum, ne olur diye... kan kusuyorum, susuyorum, nefret içiyorum sonra...

yalvarırım yanarım
    kim ne dese kanarım
    kaybetmem umutlarımı
    yine açar, yine de bakarım

ben böyleyim, inanıyorum her şeye, sen daha iyi biliyorsun gerçi... ama yine de, her şeye rağmen, sana rağmen, yaşıyorum tabi nefes almaya yaşamak dersen ve yedirirsen gururuna bunu... inandırıyorum kendimi, her şeyin aslında çok güzel olduğunu ve olacağına, biliyorsun beni kandırmak çok kolay...

sığınıp yağmura yağarım beraber
    damlalara sarılır ağlarım
    kara bulutlar çökmüş üstüme
    sensiz gülüm açmaz solarım

dışarıda yağmur yağıyor, ben seni düşünüyorum pencereye yapışmış, buğular çıkarıp ismini yazıyorum... sen de düşünüyor musun beni? aklımdan çıkmıyorsun ki... seviyorum... lanet olsun seviyorum... ve ben direniyorum sensizliğe, kendi kestiğim kollarıma bakıyorum, kanıyorlar... iflah olmuyorum... böyle olacağını bilmiyor muydun da gittin sorusunaysa, gururum diyorum başka bir şey söyleyemiyorum... bir de; seni seviyorum...

anlamsız belki de birbirinden kopuk cümleler hatta parçayla bağdaştırılması imkansız şeyler yazıyorum... biliyorum... ama sadece yalvarıyorum... ne için? bilmiyorum...
    #1479472 (gazoz_kapagi, 01.04.2007 16:13)
  3. medusa feat. ako sarkisidir.
    abinin peltekligi disinda sarkinin güzelligine gölge düsüren bir sey yok.
    e olur o kadar..

"tek bir macera yaşansa bitse geride kalsa günlerimde sen bi ilksin benim için yaşama son verilse gökyüzüm kararsa duygular körelse belki anlarım kimse bulamaz anca ben içimde tek bi canla yaşadım oysa tek bi gündü varsa yoksa tek bi perde tek bi sahne tek bi saniye ben senindim oysa sen benimdin her zaman paylaşılmaz asla varlığın satırlarımda parlayan içimde haykıran bi sestin önce sen şimdiler de çırpınan bi çaresiz ah ben rüyalarımda gördüm hep yanımda yoktun ki rüyalarda sarıldım uzaktın ya sen liriklerimde hep yaşam başka çare yok avunurum varlığınla sancım çok ağlasam mı sence yoksa sarılıp resmine yalvarıp istesem kalbini kalbime

yalvarırım beni bul kendine hapset içinde kaybolurum bir tek ben bir tek sen hadi terk edelim bu koca dünyayı

terkedip gidende bendim arkasından ağlayan ordu mağlup komutanıydım armasında parlayan yaz gününde titriyorsam kış gününde karlayan platonizme mahkum oldun sen gününde az dayan bir resimde can bulur mu sende mutlu olsan bir cevap ta bulsam önce bende kuşku yoksa yürek harabelerde şimdi buz tutanda bir kapı dondu kanda duygularda mekan yutar kabir canı sen benim değildin amma belki ben de ben değil olsa mutlu bir diyarda aşka başka renk gelir tanrı ruha tasma taksa çünkü çokta dengesiz kayıtlarda mülteciyim şimdi sorma nerdesin kör kemancı vardı yolda gözlerinde yaş her notamda ağlamaktı sözlerimde yas günahkar bir kuldum oysa korkularda gaflet kalbi kalbe vermek olmaz sorgularda affet

yalvarırım beni bul kendine hapset içinde kaybolurum bir tek ben bir tek sen hadi terk edelim bu koca dünyayı"
    #1665549 (süpürgesiz cadi, 20.05.2007 16:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalvaririm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalvaririm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalvaririm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalvaririm. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sol frame ye kurt lu baslik acmak » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » vesselam » oped » semih cumhuriyeti » seoul » mutsuzken surekli uyuma istegi » tadelle » dogum gunun kutlu olsun » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » alone with everybody » ersin karabulut » akademya » somali korsanlari » cuceyle ask yasayan disi elf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » car of the year » the rival » baybars » piknometre » louis isadore kahn » cut » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » eskisehir buyuksehir belediyesi » nejat uygur » kritik der praktischen vernunft » darkness nights » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » adayim abdullah gul kardesimdir » saf aklin elestirisi » basliklari ust uste okumak » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » hicbiryer » hakiki tosun pasa benim » sinem kobal