yalvaririm gitme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gitme yalvaririm
  2. sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi
  3. sana gitme demeyecegim ama gitme lavinia
  4. yalvaririm
  5. gitme diyorum sana gitme
  6. yalvaririm tut ellerimden
  7. yalvaririm vurma
  8. yalvaririm yapma
  9. yalvaririm gelme artik duslerime
  10. yalvaririm inandir beni olumsuz askin varligina

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalvaririm gitme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalvaririm gitme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalvaririm gitme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalvaririm gitme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » karpuzkabugu » uludag sozluk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » july4th » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » ask » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » salvatore di stefano » alpaslan dikmen » klavye » ismail karacan » kelime oyuncusu » arnavut atasozleri » hic oy vermeyen yazar » sadece turkiye de gorulen olaylar » the international » krizin konik gecmesi » fethullah gulen » princess istanbul » orhan savasci » google earth » leyton orient » in the end » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zall i tanimam o da beni tanimaz » taksicilik » suicide redemption » kale grubu » bozdag