yalovaspor 

kapat
  1. yeşil-kırmızı renklere sahip, 1963 yılında kurulan futbol takımı.
    http://www.yalovaspor.org.tr/
    #1082058 (larker, 30.12.2006 21:58)
  2. kimsenin takmadığı futbol takımı.*
    #1082097 (tifosi, 30.12.2006 22:04)
  3. oktay derelioglu nu transfer eden 2 lig b kategorisi takımı.
    #1276536 (serander, 08.02.2007 18:14)
  4. kac yildir 2. lig a kategorisine cikamayan ama 3. lige de dusmeyen orta siralarin takimi..
    #1833464 (octaine, 28.06.2007 08:22)
  5. artık üçüncü ligde mücadele etmektedir.. (bkz: mutlu oldun mu)
    #3285295 (vaftiz babasi, 18.04.2008 07:34)
  6. türk futboluna turhan sofuoğlu, faruk yiğit ve tunahan akdoğan gibi birçok futbolcuyu kazandıran; eski süper lig oyuncularından tuğrul şener, harun erol (köfteci), eser özaltındere, okan gedikali ve oktay derelioğlu'nun bir dönem oynadığı, 1990-1994 arası eski 2. ligde oynamış takım.
    #4087066 (Cemali, 14.10.2008 13:45)
  7. Bu sezon 2. lig b kategorisine çıkma mücadelesi veriyor yalovaspor. 5 yıl önce de 3. ligten b kategorisine yükselmiş ve 3 yıl orada mücadele etmişti. hatta 2.lig b'de ilk senesinde son 4 haftaya 5 puan farkla lider girip ligi liderin 7 puan gerisinde 5. bitirmek gibi bir başarıya imza atmıştı. o dönemde maçlarını sattığı gibi iddialar ortalıkta dolaşmıştı. O dönemdeki yıldız futbolcularıysa süper lig tecrübeleri de bulunan volkan çebi ve mesut kumcuoğlu'ydu.
    #4087105 (perhan dujmovic, 14.10.2008 13:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalovaspor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalovaspor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalovaspor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalovaspor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oktay derelioglu » salca » beni aglatma » shopping tv » motorola f3 » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » tamam okey » ayarci namik » dogu kulturu » elinde ekmekle top oynayan veletler » yaziklar olsun » kukunla oynama siser » kafam girsin » 2006 dunya kupasi finali » bozdag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » welcome to matrix » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » meri » farid farjad » ergen » oy vermek » good luck chuck » acmaza dusmek » devrim erden » banihana » google chrome » demir hotic » asansoru kacirmak » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » ferrarisini satan bilge » ben simdi n abicam » allah » gitmek my marlon and brando » heart » bir bayandan beklenenler