yalova valisi 

kapat
  1. istanbul'un ilçesi iken il olunca kaymakamının terfi ettiği makamdır. he çağın değişen koşullarına uydurup meşhur sözü söyler misiniz? neden olmasın? (bkz: kim takar yalova kaymakamını)
    #1122575 (gurbetteki istanbullu, 08.01.2007 02:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalova valisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalova valisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalova valisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalova valisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zoruna giden entrye eksi veren yazar » sinem kobal » deniz unel » yaran baslik yonlendirmeleri » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » eksi sozluk » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » sic semper tyrannis » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » alain de botton » luis aragones » meclise giren kene » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » kertemeyen kele » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » dinamo tiran » child » dumur olaylar » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » uludag sozluk » ferrarisini satan bilge » ales » ctrl u » yeni uuser olacaklara nick onerileri » size geyik yapin dedim uleyn » saf aklin elestirisi » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » jil sander » faik gurses » the third war » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » fabala » josef k nin k si » sekura