yalova go card 

kapat
  1. bugün kocaman bir pankart ve arkasındaki formula 1 arabası fotoğrafıyla reklamına rastladığım yalovada hizmet vermeye başlamış bir... şey!

muhtemelen kredi kartı ekstrelerini yarıştırıyorlar. bunca yatırım yapıp go-cart pisti açmışsın, ama ismini düzgün koyamamışsın! yuh diyorum resmen.

gelecek hafta 40 ytl'lik kredi kartı ekstremle gidip şansımı denemeyi umuyorum.
    #2166773 (avedis, 20.08.2007 18:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalova go card başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalova go card ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalova go card nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalova go card. Copyright of the articles are belong to their authors.

» facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » isn t love » yasak merve » yagmur sesi » fatura » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » fuat ercan » and all things will end » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » sozlukle ilgili istekler » vicortus » elma yiyecegine erken yat » extra ecclesiam nulla salus » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » savama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » uyumamak icin bahaneler » lezce com » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » kamaturka » unutamam » piknometre » vdz » car of the year » need for speed undercover » sin kaf li konusmak » ahmet cakar la sansa bak » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » shalamar » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » revolutionary road » cuzdanda gerekenler » souad massi » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen