yalnizsan eger 

kapat
  1. ahmet telli şiiri.

Hayatın devraldığı
    sessiz bir özsudur acı
    birikir yüreğinin kıvrımlarında
    ve ağar gözlerine ağır ağır
    Bulutlar yere inmiştir artık
    ya da gurbettesindir
    Unutma

Bir hayalet gibi kapındadır
    yalnızlık denilen şey
    ufkun kararabilir birden
    için çölleşebilir
    Kaçışın bile bir adımdır
    ya da dönüşündür kendine
    Unutma

Her sayfası kederle kararan
    bir hüzün defterine döner günler
    ve her sabah 'merhaba hüzün'
    'merhaba yalnızlık'
    diyerek başlarsın hayata
    Ama hayat bağışlamayacaktır seni
    Unutma

Üstelik günlüğü yoktur hüznün
    hiçbir zaman da tutulmayacaktır
    Serüvenlerin yorgun yeniği
    elleri titreyen yaşlı bir kadındır hüzün
    ya da hasta bir tanıdıktır ancak
    hepsi o kadar
    Unutma
    #3216218 (siyahdalya, 01.04.2008 00:08)
  2. yalnızsan eğer .. sakın gelme bana. istemiyorum senim ve o lanet olası yalnızlığını hani sen beni bırakıp giderken bende yalnızdımya .. hani sensiz,çaresiz,güçsüzdümya ... artık değilim hala yalnızım ama güçlüyum istemiyorum artık beni benden alan sevgini ve senin yalancı kalabalığını.

yalnızsan eğer sakın gelme bana.
    #3216241 (freedom, 01.04.2008 00:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizsan eger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizsan eger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizsan eger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizsan eger. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yemekteyiz nail » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » gs tv » turk ozel sektoru » seviyormus gibi yapmak » yazarlardan ogutler » issiz adam » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » how i met your mother » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » alternatif vodafone reklam replikleri » sayman » helva » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » mabuah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mushrooms » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » baslik acip ayar verdim abi » fuat kozluklu » anlamazdin » stt » pasdaran » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » elveda rumeli » uludag sozluk oryantasyonu » salih iki cay kap gel » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » oy vermek » kuntayi kinteleyen adam » on bes kisiye saldirdim » saraydaki mucevher » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » 7eventy 5ive » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek