yalnizliktan yorulmak 

kapat
  1. hayatla yalnız başına mücadele etmek zor geldiği zamanlarda hissedilmesi olası yorgunluk.
    #558923 (2_sleepy, 20.08.2006 11:30)
  2. uzun süre yalnız kaldığınızda başınıza gelen durumdur. fazla uzarsa bunalımlara sokar insanı.
    #558927 (dreamcatcher, 20.08.2006 11:31)
  3. kendi başına kalmak isteyen şahısın uzun bir müddet sonra * kendisinden sıkılmasıyla onun verdiği yorgunluk.
    #558932 (kacak kelebek, 20.08.2006 11:34)
  4. sözlükte varolduğuna şaşırdığım başlık. insanoğlu ne kadar kendisini beğenmiş... zannediyorum ki sadece ben yalnızlıktan yoruldum. halbuki baksam en az 3 kişi var benim gibi hayatta bu dertle uğraşan.

övünüyor değilim- övünecek daha güzel şeyler var hayatta ama- hakikaten değerli bir insanım. sevgiyi esirgemem, dürüstlüğümden nadiren ödün veririm, saflık derecesinde temizimdir. alınma huyum var evet; ama yine de kalp kırmam, kendi kırılan kalbimi onarmaya çalışırım. ondan ileri gelir sessizliğim.

bir iki yazımı okuyanlar bilir. çok dert çektim hayatta ama hepsinden alnımın akıyla çıktım. hep ailemleydim. hep yanımda beni kollayan bir er kişi oldu. madden değil manen tabi. ihtiyaç duyarım korunmaya. gocunmam, alınmam. kadınla erkeğin farklılığını kabul ederim.

bu yakınlarda yine hırpalandım. bu sefer ne aileme bişi anlatabildim ne de yanımda bir er kişi vardı. yoksunluk hali içerisindeyim.

ayrıca bu aralar birini seviyorum. ama öyle böyle değil. içimi acıtması bir yana bu durumun; kendimi saçmalıyormuş gibi hissediyorum. bir sürü hoop kızım ne yapıyorsun diyecek durumları bırak; adamın beni sevmeye karar verip vermediğinden bile emin değilim.

kabuğumda yaşıyorum 3 gündür. nefes almak bile istemiyorum. ne bir satır yazasım geliyor, ne msni açasım ne de telefonumu açasım.

yapayalnızım, yorgunum ve derinlerdeyim.
    #4177582 (serenitytheone, 02.11.2008 21:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizliktan yorulmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliktan yorulmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliktan yorulmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizliktan yorulmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mahfaza » hanzo » yasak meyve » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » muslum baba bandanasi » sozlukculerin blog adresleri » adini unutmaya devam ediyorum » hidrolik ve pnomatik » isildur » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » nick and the candlestick » ayikulagi » kanye west » kurbaninizda yer var mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » karasinek » metin culhaoglu » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » istiklal marsi » zall ile girilen ilginc diyaloglar » icelim » ankara da bir surrealist melih gokcek » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » spike fatality » futbol asla sadece futbol degildir » stillborn » var misin yok musun adriana lima » sol frame e mode istekleri » profosyonel1972 » fabala » dalga gecerek reddetmek » mutsuzken surekli uyuma istegi » moderator sayisinin arttirilmasi » ozan » dogu kulturu