yalnizliktan usuyor icimde kelimeler 

kapat
  1. Kederden kendime köprüler yapıyorum
    Kıldan ince kılıçtan keskince köprüler
    Her köprüden bir şiir okuyup geçiyorum
    Yalnızlıktan üşüyor içimde kelimeler

Yüzünün denizinden atlaslar biçiyorum
    Kendimden çok uzağa gitsem de çok kereler
    Şiir ki salt coşkuyla yazılmaz biliyorum
    Yalnızlıktan üşüyor içimde kelimeler

Çok ölmüş bir şairim yıldızlardan daha çok
    Dalında uğuldayan şu rüzgârdan daha çok
    Çok ölmüş yoksul ölmüş ama en erken ölmüş
    Yalnızlıktan üşüyor içimde kelimeler.
    *
    #1203887 (fatal, 25.01.2007 12:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizliktan usuyor icimde kelimeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliktan usuyor icimde kelimeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliktan usuyor icimde kelimeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizliktan usuyor icimde kelimeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ismail kucukkaya » trt » yureksagda » cadi kazani » a nightmare on elm street » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » uludag sozluk hakkinda ne dediler » the dark tower » bir boka benzemeyen minimal siir » ilk once sen kapat telefonunu » camlibel » cepte siyanurle dolasmak » featherweight » nigde » mahler senfoni no 1 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » huznun isyan olsun » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » hemencevir com » zet » catisma esnasinda geyik ceviren polis » klavye tamircisi » erkan ocakli » beyaz tavsan » bir fahisenin cocugu olmak » extra ecclesiam nulla salus » yemekteyiz naim » babam ve oglum » spirit » seyh edebali » ankara 7 cadde cafe classic » lenin merkez camii » son kullanma tarihi » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » azarath