yalnizliktan delirmek 

kapat
  1. yalnızlık; bazılarının peygamber olmasını sağlar. peşlerine milyarlarca insanı takmalarına neden olur. hem ilahi bir misyon yüklenir bu insanlar hem de dünyevi her şeyi ellerinin tersiyle itip ruhsal huzura erirler.
    kendileri çok çok önce yaşamış olsalar bile, doktrinleri, felsefeleri binlerce yılı aşıp hala yaşar. ilk gün ki gibi hala dipdiridir.

yalnızlık: bazılarını ise delirtir. kim midir bunlar? yalnızlıklarından bir kez şüphe duyanlar! yalnizligini bir kez olsun kusur olarak gorenler!

yalnızlığımdan şüphe duydum ben! yalnızlığımdan gocundum. korktum. beynimi planlı kullanmadım. biliyorum, son peygamber 1500 yıl önce geldi. ama ben de. ben de...
    olabilirdim. peygamber değil. çift olabilirdim. tek geldiğim bu dünyada cift olabilirdim. olamadım. dünyevi tüm nimetleri elimin tersiyle itebilirdim. mutluluktan vazgeçebilirdim ben de. olmadı ama. bir şeyi geri itmek için bir şeyden vazgeçmek için o şeyi bilmek gerekir. bilmediğim bir şeyden nasıl vazgeçeyim? nasıl elimin tersiyle geri iteyim?

cevap vermesin hiçbir ağız! biliyorum söylenecekleri. biliyorum, insanların bahanelerini! gerekçelerini! gerek yok artık konuşmalara. yeterince gurultu var evrende. herkes konuşuyor zaten. dinleyen yok. onun için kimsenin cevap vermesini istemiyorum. hiç kimsenin! yalnızlığından şüphe duyan ben, o malum sona yaklaşıyorum. hissedebiliyorum bunu. içimdeki, o hep karanlıklarda gezen diğer ben, beni çağırıyor. ve ben istemeye istemeye, o'nun çağırdığı karanlıklara gidiyorum. yavaş yavaş. aksak adımlarla. ve, iki de bir geri dönüp bakıyorum. ardimdaki aydinliklara. birilerini arıyor gözlerim. bir mucize bekliyor yüreğim. bakmayın bana öyle aptal aptal. peygamber değilim. biliyorum. yine de bir mucize bekliyorum. geri dönüp bakıyorum. birileri "gel" der, diye. yok ama hiçbir şey!

kulaklarım sesizlikten patlamak üzere. kulaklarım uğulduyor. ve ben yavaş yavaş gidiyorum. gittiğim olum mü? sanmıyorum. delirmek? belki...

gittiğim yer ne bilmem ama ben gidiyorum.

kalan saglar sizin olsun!...
    #2661974 (cennetten kovulan, 04.12.2007 20:22 ~ 20:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizliktan delirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliktan delirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliktan delirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizliktan delirmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluk yazarlarindan aforizmalar » populasyon ekolojisi » yagmur yagarken altina isemek » kriz teget gecti » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » aldatan insan » muslum baba bandanasi » macit ozcan » yanlis anlasilmis sarki sozleri » bereket tanrisi » milli demokratik devrim » attribute » sabah yagmurlu havada ise gitmek » yorgun ve nazenin » orhan savasci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yeni bir kente girerken yasanan huzun » sari biber » baklava yerken ayran icmek » metin yuksel » burn after reading » kelime oyuncusu » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » dunyayi yoneten adam » cadi kazani » contusion » kate bosworth » gel benimle » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » i belong to che » yuruyen elektronik esyalar » 0532 » prologue » george best » evrim