yalnizliktan da kurtulup yalniz kalmak isterim 

kapat
  1. attilâ ilhan'ın kaptan isimli şiirinde geçen bir dize...
    #3130440 (kaptanreis, 12.03.2008 23:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizliktan da kurtulup yalniz kalmak isterim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliktan da kurtulup yalniz kalmak isterim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliktan da kurtulup yalniz kalmak isterim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizliktan da kurtulup yalniz kalmak isterim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kufur icat etmek » en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » forum trabzon » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » internal combustion engines » alman » ataturk sayesinde prim yapmak » yureksagda » babanin harclik verememesi » cisimlerin dayanimi » iktisat tarihi » beyoglu asigi » magic mushroom yiyen mario » uyumamak icin bahaneler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cumhuriyet halkevleri » cankiri caddesi » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » deniz unel » yaz buz » tve » salt aklin elestirisi » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » sosyalizm ve savas » cok egzotik hareketler bunlar » cristiano ronaldo » philosofia » desiderato » erkegin asik oldugunda yaptiklari » allegori » flirtable » zall i tanimam o da beni tanimaz » asik mahzuni serif » samanyolu tv