yalnizliktan aglamak 

1. Artık yalnızlığın son demlerine gelmiş bünyenin gerçekleştirdiği eylemdir. Öyle bir noktaya gelirsiniz ki ağlamaktan başka çareniz kalmaz, yalnızlığın dışa vurumudur bu aslında. Bu gibi anlarda farkına varır insan çevresindekilerin değerini; en çok da annenin.
    #3675098 (fernando gago, 17.07.2008 00:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizliktan aglamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliktan aglamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliktan aglamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizliktan aglamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» heaven please » silent hill homecoming » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » bereket tanrisi » mclaren f1 » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » hypnogaja » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » engin kennerman » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » ben senin bildigin kizlardan degilim » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » kilcal boru » nominal gsmh » sise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » taraf » gocuk » zall a saygi duymak » desiderato » populasyon ekolojisi » phalaenopsis » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » everybody s trying to be my baby » kamaturka » jay simpson » acele etme » i need some water » dexter morgan » scream » left 4 dead » nev york nev york seni yenecem laaaa » sacma espriler » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » opel insignia » okan karacan