yalnizlikla yuzlesmek 

kapat
  1. her aynaya bakıldığında yapılandır.hissedilendir yalnızlığın ta kendisi işlemiştir her yere... yüzüme, yüzüne, yüzümüze...

şuracıkta durup ağlasam "ağlama"dan başka diyecek neyiniz var?
    en fazla nefesinizi omzumda hissedebileceğim kadar yakın olacaksınız,sırtımı sıvazlayıp gideceksiniz kendi yolunuza...
    ve ben oracıkta yasımı tutmaya devam ederken,nemli matemimi hangi biriniz günlük hayatına kadar götürecektir?
    hanginiz yanaklarımdan dökülenlerin sayısını ben hatırladıkça hatırlayacak? hanginiz "seni karşılıksız seviyorum her zaman yanındayım" diyecek kadar yalancı?

gel değişelim rolleri...
    sen ağla, ben seyredeyim.
    sanma ki acını dindirmek için ölürüm, sanma ki üzüntünü paylaşırım... "takma" derim çünkü takmak istemiyorum, güçsüzsün ağlıyorsun neden günümü sen ve sorunların için harcayacak mışım ki? belki yardım etmeye çalışırım..ama seni gerçekten anlayabiir miyim? acını hissedebilir miyim? hayır...

yalnızlık hayatın ta kendisidir bir bakıma...acı gerçeğidir, inanmak istesende, istemesende..yalnızsın, yalnızım...

ne oldu tuhaf mı gözüktü ilk anda?
    mide bulandıracak kadar gerçekçi mi, yoksa taşlaşmış kalbin bencil mevzuları mı anlattığım?
    hepimiz kendi bacağından asılmayı bekleyen koyunlarken yüz yüze geldiğimizde, hep beraberken, sürünün ortak vizyonu altında birleşmişken...insan adı altında hem de...
    korku dolu, ifadesiz, gülen ağlayan her yüzde
    gördüğüm tek şey...
    yalnızlık.

hepinizin yüzüne işlemiş...
    yüzüme, yüzüne, yüzümüze....her baktığımda gördüğüm yalnizlik...
    #3700864 (lip gloss and black, 22.07.2008 06:10 ~ 06:11)
  2. kalabalıklarda kaybolmaktansa, kişinin kendisi için yapabileceği en güzel eylem. dünyanın belkide en özel duygusu. aşk gibi sevgi gibi yalan dolan yoktur içinde. tamamiyle en saf halinde gelir size ve çöker. alıştığınızda hiçbir duyguya karşılığı gelmez ve ona içten içe birşeyler beslersiniz... adını siz koyun benden bu kadar..
    #3700955 (bydnvr, 22.07.2008 08:45)
  3. yalnızlıkla yüzleşmek belki de güneş battıktan hemen sonra sahil boyunda tek başına denize bakarak yürürken, etrafında el ele tutuşan çiftler farkedildiğinde gülebilmek, onlar adına değil kendi adına mutlu olabilmektir.
    #3700965 (kisrak, 22.07.2008 08:54 ~ 08:55)
  4. asker de sigarayı bıraktım ben. günde bir paket içerken ve sevdiğimden ayrılmışken. üstelik ülke hudut karakollarının birisinde öylece yalnızken bıraktım ve bunları yazarken hala askerim. şimdi düşündüğümdehüzünlü ve acılı umutlarım var elimde onlarda zamanla birlikte akıp gidiyor. nefessiz uykularımda yalnızlığımla yüzleşirken birşeyler mırıldanıyor dudaklarım, aklım ve kalbim hiç benim olmamış gibi başka yerlerde sığınacak yer arıyorlar. sanki ben onlara acı veriyormuşum gibi bana gelmiyorlar. ikiside olmadan yaşanmıyor ama.
    sonra biraz uyku ve gene aynı sabahlar....sessizlik ve sensizlik.

herhalde yukardaki gibi bir şey yalnızla yüzleşmek.
    #3700994 (ihtiyaç molası, 22.07.2008 09:16 ~ 09:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizlikla yuzlesmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlikla yuzlesmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlikla yuzlesmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizlikla yuzlesmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » nedensiz ic sikintisi » princess istanbul » spike fatality » office boy » seri eksi oy veren ibne » lorelei » no panic » yanni » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » sort indi kaleci soka girdi » catisma esnasinda geyik ceviren polis » age of sail 2 » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » danende » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 532 li hat alip avea ya cevirmek » irmak unal » sayko usta » yaran facebook gruplari » pamuk prenses 2 » yesil basli govel antilop » huseyin altuntas » sizi soyle alalim » cuzdanda gerekenler » ayriligi beklemek » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » barbun » oklahoma city thunder » sacma espriler » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » pendikspor vs fenerbahce » en iyi agri kesici » oss de kutucuk doldurma gerilimi » 9 kasim » dogum gunun kutlu olsun