yalnizlik yolcusu 

kapat
  1. '87 tarihli, superstar 4 albümde yeralan, çok güzel bir ajda pekkan şarkısı.
    #1771285 (leggare, 15.06.2007 11:54 ~ 11:56)
  2. sözleri de şu şekildedir;

Yalnızlık Yolcusu

Söz: fikret senes - Müzik: m kusavaki
    Yayınlayan © 1987 balet plak

Ayrılığın ilk günü
    Gözlerim inanmıyor yokluğuna
    Alışmak zor canım
    Söyle ne yaptım ben sana

Ayrılığın ikinci günü
    Arıyorum seni bir deli gibi
    Gözyaşım yetmiyor ağlamaya
    Suçlarını ben öderim sevgilim
    Yeter ki dön bana hatalarınla

Yalnızlık yolcusu sanırım kendimi
    Kırıldım yaklaşamam dokunamam olsan da
    Sensizlik korkusu karartır dünyami
    Ellerim uzanır boşlukta ve sen yoksun ya

Ayrılığın üçüncü günü
    Dost oldum sanki acılarla
    Umutsuz yorgunum
    Her biten hüznün akşamında

Ayrılığın dördüncü günü
    Acı da olsa istemesem de
    Kararlıyım ben zamanla seni unutmaya
    Sanki bir tokat gibi gerçek çınlıyor
    Beşinci günün sabahında

Yalnızlık yolcusu sanırım kendimi
    Kırıldım yaklaşamam dokunamam olsan da
    Sensizlik korkusu karartır dünyamı
    Ellerim uzanır boşlukta ve sen yoksun ya
    #1771289 (leggare, 15.06.2007 11:55)
  3. yalnızlık sendromundan muzdarip, yalan ilişkilerden bunalmış, kendi halinde, kafasına göre bir ıssızlığı yaşayan insan.
    #1771353 (abberline, 15.06.2007 12:10)
  4. hayalimdeki resim'in ajda versiyonu olan şarkı. şarkı güzeldir ama alpay'a göre gölgede kalmıştır.
    #3465224 (Cemali, 29.05.2008 18:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizlik yolcusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlik yolcusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlik yolcusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizlik yolcusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» istanbul » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » kara gozlum » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » camlibel » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » fewzi1907 » varaka » lesbos » kendi okulumuza dogru » fuat » dr cureklibatur ve bay arkin » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » adriana lima » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » desiree » you make me high » kirmizi bileklik » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » meri » drama koprusu » kulluk » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » fidel castro » torpulemek » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » mad girls love song » yasak meyve » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » google » turkiye turk » fuat kozluklu » ersin karabulut » yeni baslayanlar icin istanbul » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi