yalnizlik yankisi 

kapat
  1. bombo$ odanin icerisinde sesinizin duvara carpip size tekrar geri donu$u gibi asla sizden kopmayan yalnizligin, her kovu$unuzda kulaklarinizi, icinizi acitarak geri donmesi, tokat gibi carpip acitmasi.
    #1229149 (Antistar, 29.01.2007 20:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizlik yankisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlik yankisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlik yankisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizlik yankisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» camlibel » panta rei » sergen yalcin dan maldonado yorumu » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » kafasi guzel olmak » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » opel astra cabrio » little wing » muhim degil » fm 2009 daki genc yetenekler » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » oy vermek » ataturk insandi » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » legrad » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dudaktan kalbe » yasak merve » office boy » handover » nada » norvec baligi » ibanez jem » the rival » ankara da bir surrealist melih gokcek » ask bocugum » zet » babanin olmesi » tesekkur eden moderator » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » fikir » mortingen strasse » mark levinson » mahmi » salca » yapan