yalnizlik paysasilmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ve yalnizlik sigara kulu kadar yalnizlik
  2. yalnizlik paylasilmaz paylasilirsa yalnizlik olmaz
  3. yalnizlik
  4. ilk yalnizlik
  5. yalnizlik ve ask
  6. yalnizlik ve anlasilamamak
  7. bir garip yalnizlik
  8. yalnizlik yolcusu
  9. yalnizlik bibliyografyasi
  10. ankara da yalnizlik

© 2008 - uludağ sözlük

yalnizlik paysasilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlik paysasilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlik paysasilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gentle giant » burasi kasiyor msnden devam edelim » beyaz show » i belong to che » this mortal soil » fazil husnu daglarca » umit davala » saboo » adana anadolu lisesi » quentine vance » daha biz variz sevinmeyin » hani benim receb im receb im » flag counter » perfect stranger » istiklal caddesi nde sol dergi satanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halihazirda » 4 ekim 2008 cnbc e de prison break manyakligi » elvin besikcioglu » demet evgar » yaran msn diyaloglari » yaran fotograflar » sozlukteki amerikancilar » dincer cekmez » abdullah ocalan » sacin kesilince kisalmasi » angelica » tabutta yarim vole » conductor » oyuncuu net » vatan sevgisi